Kat van de maand Februari: Poemba !

Door Kattengedoe gekozen als “Kat van de maand Februari: Poemba!! De foto is ingezonden door L. Bijsterveld. Poemba dingt nu mee naar de titel voor “kat(ten) van het jaar 2011″

Wil je ook meedoen ? Klik dan hier voor meer info. Inzendingen die deze maand binnenkomen doen mee voor “Kat van de maand” Maart 2011.
Je kunt zo vaak inzenden als je wilt, dus is je kat deze maand niet gekozen tot kat van de maand probeer het gewoon nog een keer.
We kijken zoals elke maand weer uit naar de nieuwe inzendingen!


is een vrouw die al jaren een kat heeft die als voorbeeld kan dienen voor andere katten. Goed opgevoed, luistert. Dit alles door een gestructureerde opvoeding. Catwoman wil graag haar ervaringen delen zodat meer mensen een kat goed opvoeden.
Stuur een email | Alle berichten van

1 Comment

  1. Wil je ook meedoen ? Klik dan hier voor meer info . Inzendingen die deze maand binnenkomen doen mee voor “Kat van de maand” Oktober. Meer dan een keer inzenden? Geen probleem aan het eind van elke maand worden alle inzendingen van die maand stuk voor stuk bekeken. Dus heeft je kat deze maand niet gewonnen, mag je de foto gewoon voor de volgende maand opnieuw insturen!

Leave a Response