Foto’s van je kat-cadeautip!

Gisteren ben ik verrast door nietsnut met een bezoekje van een fotograaf. Nee, ze kwam niet voor mij maar voor onze kater! Hoe leuk is dat!

Ik het begin dachten we dat het nooit zou lukken, maar uiteindelijk met een klein beetje omkoperij hebben we het toch voor elkaar gekregen! We hebben al een foto via de mail gekregen en ik kan niet wachten tot de andere foto’s klaar zijn.

Wil je jezelf of iemand anders nou ook eens een origineel cadeau geven, dan is een fotoshoot van je hond, kat of misschien wel paard écht een aanrader. Kijk voor meer info op de site van ‘Als kat en hond’


is een vrouw die al jaren een kat heeft die als voorbeeld kan dienen voor andere katten. Goed opgevoed, luistert. Dit alles door een gestructureerde opvoeding. Catwoman wil graag haar ervaringen delen zodat meer mensen een kat goed opvoeden.
Stuur een email | Alle berichten van

Leave a Response