Help katten aan een warm thuis!

Het is algemeen bekend dat dierenasiels in heel nederland vol zitten met katten, die om wat voor reden dan ook niet welkom waren bij hun vorige thuis.

Wij van kattengedoe vinden natuurlijk dat elke kat een goed thuis moet hebben. En met het oog op de gezellige, maar voor veel katten ook koude en eenzame decembermaand willen we deze diertjes eens extra onder de aandacht brengen.

Bedenk voor je een kat neemt heel goed waar je aan begint, zodat de katten na een tijd niet weer naar het asiel gebracht worden omdat hun nieuwe baasje er toch maar van af ziet.
Win vooraf  dus voldoende informatie in. In onze categorie opvoeding bijvoorbeeld vind je veel artikelen die gaan over de dingen waar je mee te maken krijgt als je een kat hebt. Verder staat het hele internet natuurlijk vol met alle informatie die je nodig hebt.

Hieronder een aantal asielkatten die op de site van de dierenbescherming zijn geplaatst. Op deze site staan nog veel meer katten, maar je kunt natuurlijk ook naar de site van de plaatselijke asiels of ga er gewoon eens langs. De mensen die er werken kunnen je helpen om een kat uit te kiezen die het meest geschikt is voor jou thuissituatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere huisdieren, kinderen, moet de kat vaak naar buiten of juist niet enz enz.

Namens kattengedoe aan iedereen die een van de vele asielkatten weer een thuis wil geven  BEDANKT !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


is een vrouw die al jaren een kat heeft die als voorbeeld kan dienen voor andere katten. Goed opgevoed, luistert. Dit alles door een gestructureerde opvoeding. Catwoman wil graag haar ervaringen delen zodat meer mensen een kat goed opvoeden.
Stuur een email | Alle berichten van

1 Comment

Trackbacks

  1. Help katten aan een warm huis! | Niet nuttig, of wel?

Leave a Response