Een kat vriendelijk huis !

Ik ben altijd op zoek naar nieuws en nieuwe dingen over en voor katten. Een aantal dagen geleden kwam ik weer iets heel bijzonders tegen.
Op de site van moderncat staat een artikel over een huis dat helemaal op katvriendelijkheid is ingericht. Het artikel is vertaald vanaf Plus-Nyan house (=de Japanse site.) De inrichting is dus bedacht door Japanners. Er is heel wat onderzoek aan vooraf gegaan, maar het resultaat mag er wezen. De Japanners behandelen hun katten als kinderen en dat is te zien ook. Met alles wat in het huis gemaakt is wordt rekening gehouden met de kat. Ze kunnen dan ook opveral op lopen, klimmen, springen, krabben, doorkruipen enz. De materialen zijn zo ontwikkeld dat ze tegen de kattennagels kunnen en de meubels speciaal ontworpen naar wensen van de kat. Buiten het feit dat dit paradijs is voor de binnenkat ziet het er ook nog super gelikt uit ook !
Dit is het gaafste dat ik tot nu heb gezien op gebied van kattenspullen !

japancathouse1

japancathouse2    

japancathouse3


is een vrouw die al jaren een kat heeft die als voorbeeld kan dienen voor andere katten. Goed opgevoed, luistert. Dit alles door een gestructureerde opvoeding. Catwoman wil graag haar ervaringen delen zodat meer mensen een kat goed opvoeden.
Stuur een email | Alle berichten van

2 Comments

Trackbacks

  1. Niet nuttig, of wel? » Blog Archive » Een katvriendelijk huis maken doe je zo
  2. Niet nuttig, of wel? » Blog Archive » Nietnuttige Linklove - 6

Leave a Response